Çayırlı Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 4463112084
WEB https://cayirlihem.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. ŞEHİT SAMET DEMİRDÖGEN 5 SK. NO 2 ÇAYIRLI / ERZİNCAN
VİZYON : Eğitim,öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı; Kursiyerlerin,toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarılarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standarlarında eğitim veren tercih edilen; Hergün daha iyiye uıaşmak için çalışan bir merkez olmaktadır.
MİSYON : ilçe halkımızın ve örgün eğitime devam eden öğrencilerimizin meslek,teknik ve sosyal alanda ihtiyaç duydukları becerileri kazandırmak,yaygın eğitimde okurken herhangi bir sebeple eğitimlerini yarıda bırakanların eğitimlerini devam ettirmek,çağın gelişen teknolojisine uyum sağlamalarına katkıda bulunmak,boş zamanları değerlendirecekleri becerileri kazandırmak için mevcut imkanları geliştirerek kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlemek.
BAŞARILAR : kurumumuz bünyesinde açılan spor kurslarından faydalanan bir çok gencimiz yarışmalarda dereceler elde etmekle beraber el sanatları alanında verilen eğitimlerle de özellikle bayan kursiyerlerimiz hem ev ihtiyaçlarını karşılamış olup; hemde ürünlerini satarak aile ekonomisine katkıda bulunmaktadırlar.

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Her gün belirli saatlerde dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çayırlı İlçesi Attaürk Mahallesi Şehit Samet Demirdöven caddesi No:61
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karayolları Genel Müdürlüğünce İl Merkezine 110 kilometre olarak belirtilmiştir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Güreş Bilek Güreşi, Basketbol,Voleybol, Hentbol vb.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :